100 buc pungi vid pentru gatire sous-vide 150*200 mm

Campack
30,16 Lei
In stoc

Durata de livrare: 1-2 zile lucratoare

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: C003538 Ai nevoie de ajutor? 0720019824
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Pungile pentru vid sunt alegerea perfectă pentru gătire în Sous-vide* şi pentru utilizarea împreună cu maşinile de vidat cu aspiraţie externă. Utilizabile pentru tratare termică, gătire în sous-vide.
Punga gofrată (embosată) poate fi utilizată cu aparate de vidat cu aspiraţie externă.
Temperatura maximă: 121 ° C (timp maxim la temperatura maximă: 1 oră)

• 100% calitate alimentară
• grosime: 90 microni
• toleranță la dimensiuni: +/- 3%

*Sous-vide este o metodă de a găti de origine franceză, recomandată în special pentru prepararea cărnii. Carnea este introdusă în pungi de plastic care sunt apoi vidate și apoi introduse într-un vas cu apă, la temperatură mică și constantă, pentru o perioadă de timp între o oră și 12 ore. Această metodă de a găti asigură o prepare uniformă a cărnii, păstrându-se nutrienții în mâncare, cu o calitate superioară gătitului tradițional.

Pentru a găti la Sous-Vide avem nevoie de:

  • Aparat de gatit la Sous-Vide cu baie de apa sau de stick iVide, care poate fi introdus în orice tip de vas
  • Aparat de vidat, util în bucătărie și pentru păstrarea în siguranță a alimentelor
  • Pungi pentru vidat

Pretul afisat este pentru un set de 100 buc Pungi vacuum:

Latime - 150 mm

Inaltime - 200 mm

Grosime - 90 microni


Poza cu caracter informativ!

Vezi mai mult Informatii conformitate produs
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!