Dimensiune: 200*300 mm
Latime: 200 mm
Durata de livrare: 1-2 zile lucratoare
Pungile pentru vid sunt alegerea perfectă pentru gătire în Sous-vide* şi pentru utilizarea împreună cu maşinile de vidat cu aspiraţie externă. Utilizabile pentru tratare termică, gătire în sous-vide.
Punga gofrată (embosată) poate fi utilizată cu aparate de vidat cu aspiraţie externă.
Temperatura maximă: 121 ° C (timp maxim la temperatura maximă: 1 oră)
• 100% calitate alimentară
• grosime: 90 microni
• toleranță la dimensiuni: +/- 3%
*Sous-vide este o metodă de a găti de origine franceză, recomandată în special pentru prepararea cărnii. Carnea este introdusă în pungi de plastic care sunt apoi vidate și apoi introduse într-un vas cu apă, la temperatură mică și constantă, pentru o perioadă de timp între o oră și 12 ore. Această metodă de a găti asigură o prepare uniformă a cărnii, păstrându-se nutrienții în mâncare, cu o calitate superioară gătitului tradițional.
Pentru a găti la Sous-Vide avem nevoie de:
Latime - 200 mm
Inaltime - 300 mm
Grosime - 90 microni
Poza cu caracter informativ!