Latime: 200 mm
Durata de livrare: 1-2 zile lucratoare
Descriere Produs: Aparat de Vidat CK 200 mm
Îmbunătățește-ți procesul de ambalare cu aparatul de vidat CK 200 cu lățime de 200 mm! Foloseste numai pungile si rolele gofrate pentru o calitatea deosebita ! Acest aparat de calitate superioară este proiectat special pentru a păstra prospețimea alimentelor, prelungind termenul de valabilitate și reducând risipa. Indiferent dacă ești un chef profesionist sau un pasionat de gătit acasă, acest aparat de vidat va deveni un aliat de încredere în bucătăria ta.
Beneficiile Aparatului de Vidat CK 200:
Investind în aparatul de vidat cu lățime de 200 mm, îți asiguri o soluție eficientă și economică pentru ambalarea produselor, menținându-le proaspete și gustoase pentru mai mult timp. Contactează-ne pentru oferte personalizate și mai multe informații!
Aparat pentru vidat alimentele, se utilizeaza cu pungi si role care au o parte gofrata
Atentie: lichidele pot fi sigilate in punga, dar nu este permisa vidarea pentru lichide in punga.
Tensiune nominală: 110-230V
Frecventa nominala: 50 Hz
Etanșare maximă: 200 mm
Putere nominala: 120W
Dimensiune produs: 330x75x60 mm
Greutate produs: 0.7 kg
Culoare alb
Pachetul contine si 10 buc pungi gofrate.
Ghid de comparatie pentru conservarea alimentelor:
Depozitare la rece (+3 - +50 C) | Depozitare clasica | Depozitare in vid |
Carne cruda | 2-3 zile | 8-9 zile |
Peste si fructe de mare | 1-3 zile | 4-5 zile |
Carne gatita | 4-6 zile | 10-14 zile |
Legume | 3-5 zile | 7-10 zile |
Fructe | 5-7 zile | 14-20 zile |
Oua | 10-15 zile | 30-50 zile |
Depozitare congelata (-16 - -200 C) |
|
|
Carne | 3-5 luni | 1 an |
Peste | 3-5 luni | 1 an |
Fructe de mare | 3-5 luni | 1 an |
Depozitare la temperature camerei (+20 - +250 C) |
|
|
Paine | 1-2 zile | 6-8 zile |
Biscuiti | 4-6 luni | >1 an |
Faina/ orez | 3-5 luni | >1 an |
Alune/ fasole | 3-6 luni | >1 an |
Ceaiuri | 3-6 luni | >1 an |
Poza cu caracter informativ!